H206-3D-1A justert

Nøkkelferdig

Vi leverer huset helt ferdig til innflytting slik du vil ha det.

Les mer

H218-A 3D-1A

Tett bygg

For deg som ønsker å spare penger og som har en prosjektleder i magen.

Les mer

image-50

Byggesett

Dette er for de som kan og vil bygge sitt eget hus.

Les mer

Vi bygger og leverer boliger tilpasset krevende brukere,  ta kontakt for mer informasjon.

Husprosjekt bruker kjente partnere, selskaper som vi har gode relesjoner med og som har gode referanser fra tidligere leveranser,  på denne måten kan vi levere rett hus til rett pris til deg som kunde.

Husprosjekt er forhandler for Saltdalshus, vi kombinerer moderne bygge industri og logistikk med kundetilpassede hus. Dette betyr at vi kan levere kvalitets hus tilpasset ditt behov på kort tid. Saltdalshus leverer ferdige elementer som monteres sammen på plassen der du skal ha huset,  opplever våre kunder fordelene av å ha en rask byggeprossess der du som vår kunden kan ha fokus på de viktige delene av bygge prosessen. Våre kunder er private kunder med ønske om eget hus.  Vi leverer også mye til utbyggere og entrepnører som verdsetter at vi tar oss av logistikken og deler byggeprossessen.

Husprosjekt er et veletablert selskap som forhandler og leverer Saltdalshus hus i Oslo og Akershus. Våre kunder ønsker nye, moderne og lettstelte nye hus. Saltdalshus er markedsledende på hytter i Norge og har med sin nye husserie laget et kvalitetshus med kort byggetid og meget god bokomfort.

Underkategorier

Vi tilbyr huset og prosjektet tilpasset dine behov.  Fra byggemelding til nøkkelferdige hus, eller om du vil gjøre deler av prosjektet selv.  Sammen finner vi en modell som passer dine behov.  Det viktige er at du som kunde oppelever at resultatet er «som avtalt og forventet». Både på kvalitet og på økonomi.    Vi har tre hoved trinn i vår leveranse til deg:

Hvor er vi?

Anolittveien 19, 1400 Ski

93 42 26 29

I våre hus vil du føle deg hjemme..

Kontakt oss