Til håndverkere og selskap  som har ansvarsrett for oppføring av småhus kan vi levere Byggsesett.  Ta kontakt med Aril eller Fredrik for nærmere informasjon i hvert enkelt tilfelle.

Tett bygg. For deg som ønsker å spare penger og som har en prosjektleder i magen.  Vi leverer huset med grunn mur eller såle på mark.  Bygget vil være helt ferdig utvendig, inklusive tak, nedløp, dører vinduer osv.  Kort sagt ferdig utvendig. Innvendig er huset ferdig isolert til fuktsperre.  Vi trykktester og sjekker på den måten at bygget er tett. Deretter tar du over, i leveransen er det alle de materialene du trenger for gjøre huset ferdig.  Som prosjektleder må du koordinere og avtale med elektriker, rørlegger, snekker og maler.  Fordelen for deg er du sparer penger og at du får det huset du og din famile vil ha.

Nøkkelferdig. Dette er et helt ferdig hus, der vi tar utgangspunkt i din tomt og bygger for deg.  Vi leverer huset helt ferdig til innflytting,  slik du vil ha det og med godkjent brukstillatelse.

Hvor er vi?

Anolittveien 19, 1400 Ski

93 42 26 29