Husprosjekt er et veletablert selskap som forhandler og leverer Saltdalshus hus i Oslo og Akershus. Våre kunder ønsker nye, moderne og lettstelte nye hus. Saltdalshus er markedsledende på hytter i Norge og har med sin nye husserie laget et kvalitetshus med kort byggetid og meget god bokomfort.

Saltdalshus har et moderne uttrykk som passer godt inn i våre nærmiljø. Huset preges av luftige rom med store vinduer og meget høy bo komfort. Våre hus har et moderne formspråk og er svært energieffektive. De er bygget med byggematerialer av høyeste kvalitet og fra markedsledende leverandører du kjenner, så som xx xx xxx. Saltdals hus er bygget i på Runås fabrikker i Nordland fylke. Det er helNorske hus bygget av stolte fag folk for å tåle Norsk klima.

 

Husprosjekt leverer hus tilpasset dine ønsker, behov og økonomi. Sammen med deg tegner og bestemmer vi hvordan ditt hus skal være. Fordi alle kunder er forskjeillige har vi tre forskjellige leveranser. Noen ønsker å flytte rett inn i et 100% ferdig hus der alt er levert slik du ønsker det. Andre kunder foretrekker å ta en aktiv del i byggeprossessen enten ved å lede byggeprosjektet med håndverkere du kjenner og vil samarbeide med, eller fordi du ønsker bygge huset selv. Husprosjekt leverer drømmehuset du ønsker deg, enten som Nøkkelferdig hus der alt er 100% klart. Ferdig utvendig og trykktestet hus der innredning gjenstår. Selvfølgelig er alle materialer du har behov for med i leveransen. Det du må gjøre er å montere innervegger og innredning. Du kan også kjøpe huset som byggesett, det betyr at vi ordner leveransen av vegg og takmodulene, og så leder du selv leder hele byggeprossen, om du ønsker å gjøre det på denne måten. Kom til oss så kan vi sammen finn en metode som passer deg. Du finner mer om dette under fliken «Hus Leveransen».

Vi leverer husene tilpasset både våre kunders tomter og individuelle behov. Husprosjekt er forhandler for Saltdalshus i Oslo og Akershus. Kvalitet og trygghet er viktig for oss, å bygge hus er en stor besluttning og som vår kunde er det viktig for oss at du føler trygghet rundt din besluttning om å bygge med oss. Husprosjekt og Saltdalshus har levert til fornøyde kunder i lang tid, be gjerne om en referanseliste.
Enten du er en utbygger som ønsker oss som partner for å levere rett hus til rett pris, er tomteier som ønsker et samarbeide eller en privat kunde som ønsker å bygge sitt drømmehus, vil vi gjerne ta en samtale med deg. Du vil oppleve en trygg, forutsigbar og rask bygge prossess.

 

Hvor er vi?

Anolittveien 19, 1400 Ski

93 42 26 29